На громадські раді при Івано-Франківській ОДА обговорили проблеми медичного забезпечення ЗНЗ

  • У вівторок, 24 травня, в Івано-Франківську відбулося чергове засідання громадської ради при облдержадміністрації.

    Зокрема, у порядку денному розглянули питання про стан та проблеми медичного забезпечення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у загальноосвітніх навчальних закладах області.

    З цього приводу громадська рада при ОДА вирішила забезпечити дієвий контроль за організацією медичного обслуговування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах, а наслідки перевірки заслуховувати на колегіях, апаратних нарадах, нарадах з керівниками навчальних закладів.

    Exif_JPEG_420

    Окрім того вирішили, забезпечити підвищення фахового рівня шкільних медичних сестер, а також сприяти поетапному поповненню медичного обладнання в медичних кабінетах ЗНЗ.

    Разом із тим, забезпечити необхідним спортивним інвентарем та обладнанням навчальних закладів з метою підвищення моніторингу викладання фізкультури.

  • Громадська рада при облдержадміністрації доручила керівникам ЗНЗ висвітлювати питання медичного обслуговування дітей, проводити моніторинг стану їх захворюваності, забезпечити медичні кабінети необхідними лікарськими засобами та виробами, а також максимально використовувати можливості уроків основ здоров’я з метою пропаганди здорового способу життя.

    Exif_JPEG_420

    Нагадаємо, у Бурштині між керівництвом міста та адміністрацією торговельно-економічного коледжу виник конфлікт. Коледж звинувачує міську владу в тому, що вона забрала у нього раніше призначені кошти, чим порушила закон та залишила заклад без фінансування.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!