Учень з Рогатинщини взяв участь у Всеукраїнському форумі лідерів учнівського самоврядування

  • На початку літа у Києві проходив щорічний Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Діти змінюють світ», пише Рогатка.

    Лідер серед учнів Рогатинського району Назар Климців, який брав участь у форумі, поділився його цікавинками, своїми враженнями та розповів про плани на майбутнє талановитої опільської молоді.

    Хлопець розповів, що цього року друга частина форуму «Діти змінюють світ» з 31 травня по 3 червня  проходила в Українській Академії Лідерства, де з ними власне працювали студенти цієї академії. З Івано-Франківської області було шестеро учасників, Рогатинський район представляв Назар.

    6Fjuz3ec9EM-820x410

    “Ми створювали плани проектів, які для початку допоможуть учням розкрити свій потенціал, зрозуміти, ким вони хочуть бути в майбутньому, дізнатись про славну історію та звичаї українського народу. Після – була презентація напрацювань цих проектів Президенту України, який неочікувано завітав на форум”, – поділився рогатинець.

    “Надзвичайно цікавими були щирі розмови лідерів із відомими українцями, котрі відвідали форум. Ми мали можливість поспілкуватись із Миколою Кулебою, дуже повчальну розмову мали із Любомиром Гузаром, багато про українську літературу та українські книги розповів нам Іван Малкович”, – розповів Назар.

    “На мою думку, в деяких школах робота учнівського самоврядування непомітна та невелика, та вона відіграє дуже важливе значення в житті не тільки школи, а міста, району і, навіть, області. Спілкуючись з іншими лідерами, ми зійшлись на одній думці. Ми багато черпаємо знань і навичок один від одного. Є моменти, коли вчителі виконують роботу самоврядування замість нього”, – резюмував прикарпатець.

    Нагадаємо, що франківський учень здобув бронзу на олімпіаді з георгафії у Бразилії.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!