Прокурор області доручив з’ясувати деталі ДТП, яку вчинив його підлеглий

  • Наказом прокурора Івано-Франківської області призначено службову перевірку стосовно ДТП.

    Пригода трапилася 21 серпня  близько 20 год 40 хв у с. Іванівці Коломийського району за участю автомобілів «Хюндай Елантра» та «Фольксваген Кадді», повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

    За інформацією, розміщеною в мережі Інтернет, ДТП вчинив працівник прокуратури, який залишив місце пригоди.

    Очевидців вказаної ДТП просять повідомити про відомі їм факти за телефонами : (0342) 75-20-47 – відділ роботи з кадрами, (0342) 75-05-76 – «гаряча лінія».

    Нещодавно Юлія Ткачук на своїй сторінці у Фейсбук розмістила емоційний пост, у якому розповіла про ДТП.

    “Привіт усім. Хочу максимального репосту!!!! Вчора, о 20.40 в с. Іванівці Коломийського району на великій швидкості в нашу машину в’їхав прокурор Косівського району Вишиванюк Олег. Це п’яне БИДЛО навіть не зупинилося!!! В нашій машині знаходилося двоє діток одне з них немовля! Зрозуміло, що раз це Бидло-прокурор значить йому за це нічого не буде! Міліція на місце ДТП приїхала через дві години!!! Уявіть дві години!!! Це після наших дзвінків на гарячу лінію!!! Тато цього… прибіг на місце події і притягнув невістку (до речі татко теж майор міліції), буцімто це вона була за кермом! З її слів у нас був стрес і нам здалося, що машиною керував чоловік!!!! УЯВІТЬ НАРОД, свідчення з неї ніхто не взяв, дозволили їй на другий день явитися!!! Шок!!!! Це такі у нас зміни! Це так ми йдемо до Євросоюзу! В поліції нас стали переконувати, що нічого ми не доб’ємся!!!! Та сторона винна на 1000%, але ж ви розумієте!!! Люди села Іванівці по черзі підходили до нас і розповідали, як бачили винуватця-втікача, але ніхто свідчити не буде!!! Бояться, їм ще жити в тому селі. Поки таке… буде при владі ми звичайно нічого не доб’ємся. Як кажуть в народі “рука руку миє”. Будьте обережні і купіть собі обов’язково відеорегістратор! Народ у Вас велике село, а ви боїтеся купки парнокопитних!!!”, – написала потерпіла.

  • Без імені

    Нагадаємо, Прокурор області представив свого нового заступника.

    14079898_281960392172469_746493056112161554_n

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!