150000 переглядів за добу: маленькі франківці переспівали відому пісню «Гуцулка Ксеня»

  • Відома українська пісня «Гуцулка Ксеня» зазвучала по новому і набирає популярності в мережі. За день відео, над яким працював відомий режисер Андрій Снімщиков, набрало понад 150000 переглядів та 7000 перепостів.

    Саме в такому варіанті звучання одну з найвідоміших пісень ХХ століття побачили відомий композитор, засновниця Продюсерського центру «Star Team» Ірина Батюк, саунд-продюсер Роман Калин, аранжувальник та хітмейкер Євген Чичановський. Пісню виконують артисти ПЦ «Star Team» Василь та Ольга Сіреджук. Василь Сіреджук більш відомий, як учасник дуету «Гламурчик» з Івано-Франківська, учасник таких відомих телевізійних проектів, як «Голос. Діти», «Україна має талант», «Дитяче Євробачення».

    Цікавим є те, що це не перший такий експеримент команди з Івано-Франківська. Українські народні пісні мали змогу звучати в рамках проекту «Ukrainian national songs», засновником та ідейним натхненником якого є Євген Чичановський. Це вже третя відома українська пісня, яка зазвучала по-новому.

    Так, наприклад, пісня «Галю», записана спільно з фіналістом «Голосу країни» Арсеном Вітрецьким (команда Джамали) наприкінці минулого року є римейком української народної пісні «Ой, ти Галю», що здобула позитивну оцінку від критиків та слухачів.

    Нагадаємо, Юні франківці переспівали хіт “Despacito” на новорічний лад (ВІДЕО)

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!