У Франківську проїзд для учнів з вересня буде безкоштовний

  • З 1 вересня 2017 року до завершення навчального року проїзд для учнів навчальних закладів (внизу перелік) безкоштовний за винятком вихідних, святкових днів і канікул за наявності діючого учнівського квитка. Про це у соцмережі повідомив Олег Ганчак:

    “Батьки, класні керівники, прохання, перевірте чи наявні та діючі учнівські квитки. До учнів прохання, майте їх при собі для безкоштовного проїзду в громадському транспорті. З перевізниками та водіями проведено лікбез”, – йдеться у дописі.

    Він також висловив прохання до учнів, студентів , перевірити, чи не закінчився термін дії їхнього квитка, адже наявність квитка – обов’язкова умова для отримання безкоштовної послуги перевезення в громадському транспорті.

    Пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті загального користування діє за наявності учнівського квитка:
    – щоденно з 7:00 до 19:00 год., за винятком вихідних, святкових днів і канікул;
    – щоденно з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22, за винятком вихідних, святкових днів і канікул;
    – у суботу з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11 та Української гімназії № 1.

  • Нагадаємо, Мер передумав: У Франківську надалі існуватимуть обмеження для безкоштовного проїзду пенсіонерів

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!