За тиждень прикарпатські правоохоронці викрили три факти хабарництва

  • Збагатитися за рахунок неправомірної вигоди 1300 доларів США завідувачу одного з відділень івано-франківського коледжу завадили працівники міліцейського підрозділу протидії злочинності у сфері економіки.

    Сьогодні співробітники новоствореної служби управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Івано-Франківській області викрили черговий факт отримання неправомірної вигоди. На хабарі «погоріла» завідувач одного із коледжів у Івано-Франківську. Жінка була членом приймальної комісії вступної кампанії в цьому навчальному закладі. Її спіймали на гарячому, коли вона отримала те, що вимагала, за сприяння вступу до вузу.

    Як уже повідомлялося, цього тижня за одержання хабара затримали працівника юстиції. Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Івано-Франківщини правопорушника затримали в службовому кабінеті під час одержання 6 тис. грн. Цю неправомірну винагороду зловмисник одержав за відтермінування виконання рішення суду щодо накладення арешту на земельну ділянку в Тисменицькому районі та невинесення цієї земельної ділянки на аукціон.

    Крім того, міліціонери викрили службовця санепідемслужби, котрий вимагав та отримав 5 тис. грн неправомірної вигоди. За ці кошти службовець обіцяв представнику приватного підприємства сприяти у виготовленні та видачі дозвільних документів для здійснення діяльності у сфері поводження з небезпечними відходами.

  • 24.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!