Франківське “Прикарпаття” перемогло львівські “Карпати”

  • Сьогодні, 20 вересня, в Івано-Франківську завершився футбольний матч між франківським МФК “Прикарпаття” та львівськими “Карпатами”.

    Перед початком матчу вболівальники, попри заборону охорони, прорвались на закриту аварійну трибуну, щоб сховатися від дощу. А фани “Карпат”, зайшовши на свій сектор, закидали поле піротехнікою.

    Читайте продовження: Хуліганське дербі: як “Прикарпаття” провчило “Карпати” (фоторепортаж)

    Перший тайм матчу пройшов активно та напружено, без великої кількості “брудних” моментів. На 41-й хвилині франківські футболісти відкрили рахунок. Згодом, у другому таймі, франківці на 60-й хвилині подвоїли відрив, забивши у ворота гостей другий гол. Фан-сектор “Карпат” відреагував на це криками “Не пробачимо”, після чого почали масово кидати піротехніку, каміння та навіть скляні банки на поле.

    Гра зупинилась, правоохоронці почали ловити фанів, які стрибали на поле. Агресивні вболівальники зламали рупор на металевому стовбі. Їх частково заспокоїв Андрій Долик, голова обласної спілки учасників АТО, після чого львів’яни почали кричати “Слава воїнам АТО”. Пауза тривала близько 30 хвилин.

    Після перерви судді вирішили продовжити матч, а вболівальників попередили, що в разі продовження хуліганських вчинків гру буде зупинено. Арбітри додали 25 хвилин, і гра продовжилася.

    “Карпати” все-ж таки забили на останній хвилині матчу – втім, від поразки їх це не врятувало. Перемогу здобув МФК “Прикарпаття” з рахунком 2-1. Франківські фани зустріли таку звістку радісними криками, львівські – обуренням та обіцянками погромів.

    Читайте продовження: 300 правоохоронців, 6 порушників, 3 постраждалих: Франківські патрульні повідомили про “наслідки” “Галицького дербі”

    Як писав “Галицький кореспондент”, у Франківську розпочалось “Велике галицьке дербі”.

    Нагадаємо, що тренер франківської команди «Тепловик-Прикарпаття» Володимир Ковалюк вважає: «Сім голів забити не так просто».

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!