У Коломиї члени двох ОСББ  не можуть отримати власну територію

  • Сьогодні, 12 жовтня, на засіданні Коломийської міської ради до депутатів звернулися жителі будинків на вулиці Чорновола 12 та 16.

    Мешканці намагаються вирішити ситуацію з незаконною забудовою у дворі між двома будинками. На межі двох будинків знаходиться кафе “Галерея”. Частина прибудови цього кафе зведена впритул до під’їзду,  а тепер прибудову хочуть розширити ще на 62 м.кв. Жителі переконують – вони не зможуть навіть зайти до будинку.

    Як зазначили у міській раді, цю територію ОСББ приватизувати не можуть, бо вона є власністю міста. В той же час міський голова Ігор Слюзар заспокоює членів ОСББ – без їхньої згоди нічого добудувати не зможуть. Питання виносилося на розгляд вже втретє, але рішення знову не прийняли. Жителі переконують – будуть звертатися до юристів, аби отримати право на свою землю:

    “Ми і так страждаємо через це кафе – постійно працює вентиляція і забивається каналізація. А тепер вони хочуть ще розширити добудову, хоча вона і так впритул до входу в під’їзд. Ми просто хочемо приватизувати територію своїх будинків, щоб зробити там двір, але навіть як члени ОСББ зробити цього не можемо”,-пояснює жителька будинку Оксана Попадюк.

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!