Богдан Ославський: Я залицявся до фізики, залицявся, але великого кохання не вийшло

  • 1

    Сьогодні, 2 грудня, в Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника відбулась зустріч студентів з успішними людьми Івано-Франківська.

    Перед студентами виступив Богдан Ославський засновник оригінального веб-порталу про Івано-Франківськ «UFRA». Свій виступ він почав з іронічної пісні «Лишу фізику, піду в стриптизери». Богдан Ославський за спеціальністю фізик, пише вірші, прозу, фахові рецензії, “робить” музику. Доповідач поділився тим, як полишив свою спеціальність і зайнявся творчістю.

    Богдан Ославський розповів про те, як писалась його книжка «Льонтом. Дороги і люди». У ній розміщені фотографії тих місць і країн, які відвідав автор. Ідея книги з’явилася спонтанно і вона є не дечим знайомим чи загальноприйнятим.

    «У цій книжці йдеться не про подорож, не опис місць, де я був, це просто кістяк. Тут розповідається про людей, про те, що вони не сильно відрізняються від твоєї сусідки», – зазначив засновник сайту «UFRA». На питання про те, де б він хотів жити, Богдан відповів, що напевне в Грузії, оскільки там багато зелені і «мінеральна вода майже на кожному кроці», але в пріоритеті завжди залишатиметься Україна.

    2

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!