У Калуші поліцейські затримали викрадача телефонного кабелю

  • У Калуші поліцейським вистачило півгодини, щоб встановити викрадача телефонного кабелю, повідомляє Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

    30-річного чоловіка обґрунтовано підозрюють у крадіжці кабелю, який зловмисник поцупив з підвалу однієї з багатоповерхівок у м. Калуш.
    У відділ поліції повідомили з ВАТ “Укртелеком” про те, що на датчику пульта спрацювала тривожна сигналізація про викрадення телефонного кабелю. Поліцейські одразу прибули на місце вчинення правопорушення і по «гарячих слідах» затримали правопорушника.
    Як з’ясували поліцейські, зловмисником виявився 30-річний місцевий мешканець, який шляхом вільного доступу проник у підвальне приміщення та вчинив крадіжку кабелю довжиною понад 19 метрів. Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що вчинив крадіжку телефонного кабелю з метою подальшої реалізації. Утім, тепер замість бажаного заробітку на лиходія чекає кримінальна відповідальність..
    Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!