У Надвірній після реконструкції відкрили пологовий будинок

  • Вчора, 28 грудня, у Надвірній після реконструкції відкрили пологовий будинок. На відкриття відремонтованого медзакладу приїхали голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук, директор департаменту охорони здоров’я ОДА Мирон Матейко, голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз, голова районної ради Іван Гурмак, міський голова Зіновій Андрійович, медичичні працівники області та району та ЗМІ. Повідомляє сайт Надвірнянської РДА.

    Ще у жовтні голова ОДА Олег Гончарук, який відвідував Надвірнянщину з робочою поїздкою дав доручення районній владі завершити реконструкцію пологового будинку до кінця грудня 2015 року – це завдання виконано.

    У Надвірнянському пологовому будинку перепланували внутрішні приміщення з облаштуванням  сімейних пологових залів, облаштували операційні, приміщення інженерно-технічного забезпечення, гардеробні.

    А Михайло Андрійович на своїй сторінці у “Фейсбук” зазначив, що ” епопея реконструкції будівлі пологового відділення ЦРЛ розпочиналася років 7-8 тому ще за президентства В. Ющенка. Один за одним мінялися очільники області – кожен наступний губернатор починав з критичних зауважень на предмет того, що його попередники “нічого не зробили”.
    Споруда зведена ще років 100 тому – досить добротно. Має місце інформація, що “довготривала реконструкція” свідомо планувалася – за рахунок бюджетного ресурсу збудовано кілька індивідуальних особняків можновладцям, причетних до лобіювання проекту. Прослідковується, що будівельники, котрі були задіяні на роботах, паралельно працювали на спорудженні особняків кураторів. Будівельні матеріали майже в один і той самий час завозилися туди ж таки.
    В ході Єврореволюції архів Департаменту капітального будівництва Івано-Франківської ОДА піддався “удару народної ненависті”. Частина документації була знищена – а з нею канули в лету “кінці” розкрадання бюджетних коштів…”. 

    01

    IMG_5112 IMG_5118(1) IMG_5147(1) IMG_5149(1) IMG_5159(1)

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!