На Прикарпатті відзначили кінолога за його професіоналізм

  • Керівництво відділу кінологічної діяльності та Національної поліції  подякувало викладачу-кінологу Руслану Третяку за високу професійність.

    З 2012 року, Руслан Третяк періодично відряджався, в якості викладача-кінолога заступник начальника Івано-Франківського кінологічного центру, в Житомирське училище професійної підготовки працівників міліції.

    Там він допомагав готувати кінологів зі службовими собаками територіальних органів МВС для пошуку вибухівки та вогнепальної зброї. Повідомляє Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

    2j150

    У подячному листі, адресованому керівнику прикарпатської поліції Віктору Шкутову, вказано, що навчання для працівників-кінологів за участю Руслана Антоновича були проведені на високому організаційному та професійному рівні.

    Працівники-кінологи отримали потрібні знання для подальшого застосування їх у службовій діяльності за місцем служби у територіальних кінологічних підрозділах. Адже, зважаючи на нинішній стан злочинності у регіонах, ця спеціальність єдуже затребувана і актуальна.

  • За високоморальні людські якості, педагогічні здібності та високий рівень викладацької справи, з урахуванням вагомого досвіду роботи, Руслану Третяку висловили щиру подяку.

    “Зараз мало фахівців такого рівня з практичним досвідом роботи, набутих знань, умінь і навичок, яких можна і потрібно залучати до навчального процесу з підготовки як фахівців цього напрямку роботи так і службових собак для пошуку вибухонебезпечних предметів”, – йдеться у подяці.

    Нагадаємо, що кінологи зі всієї України взяли участь у щорічній виставці собак “Вірне серце”.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!