В Галичі провели нараду з питань земельних ділянок для учасників АТО

  • Сьогодні, 26 січня, голова Галицької райдержадміністрації Ярослав Бартків, провів нараду присвячену питанню забезпечення земельними ділянками учасників АТО. 

    Як повідомляє прес-служба Галицької РДА, у нараді взяли участь  керівники відповідних структур району, Галицької міської ради, Залуквянської сільської ради та РГО учасників АТО.

    1

    На нараді йшла мова про те, що станом на сьогодні поступило 115 заяв від учасників АТО на виділення земельних ділянок. Найбільше таких заяв – по Галицькій міській та Залуквянській сільській радах (відповідно 53 та  36 заяв). На території  даних місцевих рад вже виділено землю під житлові масиви.

    Зокрема, в м.Галичі – це район Галич-Гора, де передбачено 40 ділянок та «Лози» -8 ділянок. Рішенням сесії міської ради землю вже виділено 21 особі з числа тих, хто звертався з відповідною заявою.

    2

    Відзначалося, що у програмі соціально-економічного розвитку Галицького району на 2016 рік передбачено 800 тисяч гривень на облаштування комунікацій до відведених земельних ділянок на Галич-Горі.

  • Наголошувалося, що найближчим часом земельними ділянками для будівництва буде забезпечено учасників АТО і на території с.Залуква. Учасники наради обговорили можливі шляхи щодо забезпечення всіх учасників АТО району земельними ділянками.

    3

    Головою райдержадміністрації дано доручення відповідальним виконавцям уточнити списки заявників та інформацію щодо наявності земельних ділянок на території сільських рад району.

    Нагадаємо, що на Прикарпатті учасники АТО обурені тим, що вільні земельні ділянки пустять з молотка.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!