Мистецтво одягатися

  • Привіт! З вами я, Лєна Васенко. І це моя рубрика про моду, скоріше – це власне бачення і сприйняття цього явища.

    Мода – це не фізика , чи математика, це захоплююча гра уяви, стилю,кольору. І не варто до неї ставитися надто серйозно, бо ця примхлива жінка може зіграти з вами злий жарт, а особливо при спробі одягнути все і зразу. Раджу віднайти золоту середину, відчути власний стиль, власне я.

    fx3jYUksA0k

    Сьогодні я вам розкажу декілька нескладних правил підбору одягу. Адже вміти правильно підібрати і поєднати одяг, аксесуари, відчуття міри та доцільності того чи іншого вбрання до заходу, який відвідуватимете, – це і є основні критерії стилю. Не менш важливо знати особливості своєї фігури: який крій пасує фігурі, який колір до лиця, довжина та ін.

    O4w00JL3-rc

    Одне з основних правил – одяг повинен сидіти ідеально… Не висіти і не заважати вільно рухатись, а підкреслювати все що потрібно підкреслити, і приховати все на чому не варто зосереджувати увагу.

    Rn8JtOvtQaY

    Зверніть увагу на колір шкіри, очей, волосся. Визначите до якого типу належите: осінь, зима, весна, літо. Адже деякі кольори підкреслюють переваги зовнішності, а інші, навпаки, псують.

    ifWn5OmG_C8

  • Аксесуари. Правильно підібрані аксесуари доповнять навіть найскромніший образ. Головне правило,щоб вони були в гармонії з одягом,а не як окрема деталь, яка вирвана із загального образу.

    UeViyQkNELQ

    Взуття. Навіть найкращий образ можна зіпсувати неправильним взуттям. Підбирайте з розумом. А якщо заплутались у виборі ,взувайте класику.

    6ZV5NjbOdw8

    На сьогодні це все. З вами була я – Lena Vasenko.

    Фото власних колекцій одягу різних сезонів.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!