Сім’я з Івано-Франківська просить допомоги у небайдужих

  • Батько сімейства хворий на гострий лейкоз, потрібна 2 група крові для переливання.

    кров

    У спільноті krov.ua Донори Прикарпаття, розмістили допис, в якому вказано, що 31-річному Руслану Курташу потрібне термінове переливання крові, у зв’язку і з важким діагнозом – гострий лейкоз.

    “Івано-Франківськ!  Терміново, на п’ятницю (19.02), в крайньому – понеділок (22.02) потрібні донори! 2 група крові, резус не важливий.Тільки чоловіки, віком 25-40 років.

    Руслану Курташу 31 рік.  Діагноз – гострий лейкоз. Молодий чоловік і батько знаходиться в обласній лікарні в гематологічному відділенні. Після хіміотерапії різко впали тромбоцити.
    Телефон дружини 097-829-49-19 (Богдана). Гаряча лінія DonorUA (067)208-03-03.”, – йдеться в дописі.

    Крім  того, в повідомленні розміщено інформацію про можливі протипоказання, які можуть зробити донорську кров непридатною до переливання.

    “Протипоказання:
    https://donor.ua/pages/5
    https://donor.ua/pages/4
    Як підготуватися до донації: https://donor.ua/pages/6. Якщо у вас інша група, але ви також готові бути донором, будь ласка, зареєструйтесь в нас на сайті: https://donor.ua/account/register. Всі актуальні прохання тут: https://donor.ua/recipients
    Долучіться до донорського руху!”

    Нагадаємо, що волонтери ГО “Донори Прикарпаття” хочуть, щоб в області запрацювала програма автоматизованої системи обліку донорів.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!