Люстрували претендентів на посаду головного лісівника області

  • П”ятьох кандидатів на посаду начальника управління лісового господарства області заслухали сьогодні на Координаційній раді у Франківську. Єдину кандидатуру не визначили.

     

    Коротка співбесіда із бажаючими стати головним лісівником Прикарпаття залишишла більше запитань, аніж дала на них відповідей. Ніхто не представив комплексну програму розвитку лісового господарства області. Але всі володіли предметом, коли йшлося про “зрубати – продати”.

    Головував на засіданні Кординаційної ради, по суті – люстраційної комісії, депутат облради Ярослав Ткачівський. Саме йому подали резюма шестеро претендентів, один із яких на люстрацію не з”явився – менеджер деревобробного виробництва Любомир Безрукий, функціонер ОДА Ігор Данюк, головний лісівник Карпатського національного природного парку Ігор Купчак, голова Надвірнянської районної ради Василь Попович та працівник лісгоспу Тарас Лавний. Кожен мав по п”ять хвилин на представлення і стільки ж на запитання від люстраторів та відповіді.

    Заслухавши предентентів у крісло обласного начальника лісового господарства, люстратори розійшлися. Виглядає на те, що остаточне рішення приймуть “за зачиненими дверима”. Кожному кандидату пан Ткачівський пообіцяв повідомити його телефоном у найближчий час.

  •  

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!