Україна закрила кордон для російських чоловіків

  • Державна прикордонна служба України суттєво обмежила в’їзд на територію країни дорослим чоловікам – громадянам Російської Федерації через загрозу терористичних актів.

    “Від сьогодні ми суттєво обмежили пропуск в Україну дорослих чоловіків-росіян”, – повідомили в прес-службі прикордонного відомства. Таке рішення ухвалено через наявність інформації про можливі провокації та терористичні акти, повідомляє ІСTV. “У зв’язку з інформацією про можливі провокації на державному кордоні та терористичні акти, прикордонниками тимчасово посилено контроль за громадянами, які в’їжджають в країну з РФ”, – повідомили в прес-службі.

    У свою чергу російський “Аерофлот” в четвер повідомив про обмеження для дорослих громадян РФ при в’їзді в Україну. Згідно з повідомленням авіаперевізника, відповідне повідомлення надійшло від української влади. Зокрема, обмеження діятиме стосовно чоловіків віком від 16 до 60 років. Пропуск цієї категорії буде здійснюватися лише в екстрених випадках і за рішенням начальника регіонального управління (прикордонного загону) після проведення контролю, йдеться в повідомленні авіаперевізника.

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!