Молодіжний штаб спротиву закликав підприємців відмовитися від продажу російських товарів

  • Івано-Франківський Молодіжний штаб спротиву звернувся до підприємців із закликом не продавати російські товари. Молодь також вимагає від місцевої влади максимального сприяння громадянській акції з бойкоту російської продукції.
    «Реалізуючи товар російських виробників, ви економічно підтримуєте вторгнення окупанта на територію України. Кожен проданий товар російського виробника – це зброя для російських військових, з якої вбивають українських громадян. Реалізовуючи цей товар Ви стаєте співучасниками злочину проти власного народу! Купуючи російське, Ви підтримуєте економіку нашого агресивного сусіда! Тому підприємцям потрібно відмовитись від продажу, а покупцям – від купівлі товарів російських виробників, штрих-код яких починається із цифр 46», – йдеться у звернення Молодіжного штабу спротиву.
    Молодь також стурбована інертною позицією місцевої влади у питанні економічного супротиву російським окупантам.
    «Якщо, наприклад, депутати чернівецької міської ради ухвалили текст звернення до чернівчан, чернівецьких підприємців та підприємств з проханням бойкоту товарів російських виробників, а міський голова Тернополя Сергій Надал заявив що, він і міська рада долучається до процесу бойкоту російських товарів і послуг у Тернополі, і надав для пропаганди громадської ініціативи місця для реклами, то в Івано-Франківську міська влада фактично опинилася поза процесом .Тому рішуче закликаємо міського голову Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, депутатів міської ради, членів виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради негайно надати максимальне сприяння громадській ініціативі бойкоту товарів російських виробників в нашому місті», – йдуться в зверненні.

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!