Заради рекорду України франківчанка відмовилася від своєї мрії (фото)

  • В Івано-Франківську сьогодні, 8 липня, зафіксували новий рекорд України. Йдеться про родинне дерево висотою понад 2,5 м, створене зі 150 фотокульок, де зображені 1800 світлин різних прикарпатських родин. Подія приурочена до Дна родини, яку святкують 8 липня.

    Фотокульки ексклюзивні – вигадані та власноруч виготовлені дизайнеркою Лідією Шевагою. 

    «Кожна кулька складається з 12 граней (світлин), дерево створювалося з кульок трьох різних розмірів: на найбільших (діаметр біля 40 см.) зображено сім’ї найстаршого покоління; на середніх кульках (діаметр біля 20 см) – фото середнього покоління; на маленьких кулях (діаметр біля 10 см) – фото діток, внуків, що виглядатиме немов цвіт нації, бо саме цих маленьких кульок найбільше – аж 75!», – розповідає авторка.  

    Виготовлення незвичайного рекорду тривало два місяці. Найважче, як зізнається Лідія, було протягом усього цього часу щодня виконувати одноманітну роботу.   

    Вартість свого  унікального фото-дерева дизайнерка не розповідає. Каже лише, що заради рекорду відмовилася від давньої мрії – придбання плоттера (пристрою, що використовується в хенд мейді). 

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!