Франківський муздрамтеатр запрошує на концертне святкування міжнародного дня театру

  • 26 березня  о 18 год в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі ім.І.Франка відбудеться концерт, присвячений Міжнародному дню театру (27 березня). Традиція відзначати цей день у франківських театралів  зародилася кілька років тому.

    На цьогорічному концерті шанувальники театрального мистецтва матимуть змогу побачити найкращі номери за участю акторів балету, акторів драми, оркестру та представників інших театральних цехів.

     

    Концерт складатиметься з трьох частин. У першій актори виконуватимуть арії всесвітньовідомих композиторів під супровід живого оркестру.

    У другій частині будуть представлені вокальні, танцювальні й пластичні номери. Натомість третя частина – найбільш інтригуюча – виступ новоствореного кавер-гурту працівників театру (бандура, скрипка, клавіші, гітара, марокани та ін.). Один із номерів гурту буде присвячений героям, які захищають Україну на сході. 


    Також, зазначає керівник театру Ростислав Держипільський, «родзинкою концерту буде визначення та нагородження наших найбільших шанувальників і фанатів. Ми знаємо тих, хто найчастіше ходить до театру і набільш активний в соціальних мережах…»

    Читайте також:

    Олексій ГНАТКОВСЬКИЙ: «Завдання чоловіків – щоб у них закохувалися жінки»
    Театр зсередини
    Ростислав ДЕРЖИПІЛЬСЬКИЙ: «Франківськ – унікальне театральне місто»
    Станиславів театральний

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!