“Я наголошував, що громадський транспорт у Франківську дійде до ручки”, – Сохан (ФОТО)

  •  

    27 квітня в Івано-Франківську вкотре зібралися активісти, перевізники та влада, аби обговорити обґрунтованість тарифів на маршрутні перевезення. Від влади виступав директор Департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак, а інтереси перевізників представляв голова асоціації франківських перевізників Володимир Сохан.

     

    Спершу Михайло Смушак розповів про досягнення маршрутних перевезень у Франківську й анонсував, що через два роки матимемо зовсім іншу якість перевезень. Смушак також повідомив, що додаткові угоди підписали вже 100% перевізників, проте є чотири подання на розірвання угод. Чиновник також запевнив, що і він їздить у громадському транспорті. “Коли заходиш у автобус як звичайний мешканець, стає зрозуміло, що не так. Ми це враховуватимемо”, – попередив Смушак.

     

    Володимир Сохан не без іронії розповів про важку працю перевізників і їхнє животіння. “Я наголошував, що громадський транспорт у Франківську дійде до ручки”, – поскаржився перевізник.

     

    Натомість Михайло Смушак анонсував зміни, які чекають пасажирів та перевізників: з 10 червня квитки – по 4 гривні, а дублювання між автобусами і тролейбусами усунуть. На всі непорозуміння директор департаменту пообіцяв реагувати, проте зауважив, що є проблема, коли на одному маршруті працює декілька перевізників. “З сьомої до десятої поїздили, потім поїхали в кущі, відпочили-поспали і поїхали далі”, – обурено заявив Смушак.

  • 27.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!