Продовження договору з Р.Гасимовим на оренду ділянки біля озера винесли на сесію міськради 19 травня

  • Проект рішення про продовження договору оренди скандальної земельної ділянки біля міського озера винесли на наступну сесію міської ради, яка відбудеться 19 травня. Орендар, депутат міськради Ріяфет Гасимов паралельно судиться з міським головою, вимагаючи продовжити договір оренди, який закінчився 6 березня цього року.

     

    Проект рішення розглядатимуть на «травневій» 54-ій сесії, бо на минулу сесію ради не виносились земельні питання, а звернення громадян щодо вирішення земельних питань, серед яких і звернення Гасимова, були. Документи для продовження договору Ріяфет Гасимов подав ще до останнього розгляду земельних питань міською радою, тому його внесли в список тих, хто має підстави претендувати на продовження договорів.

     

    Раніше виконавчий комітет розглянув проект рішення і рекомендував депутатам на сесії не продовжувати договір із Гасимовим, зважаючи на значний суспільний резонанс. Питання про продовження Гасимову оренди під номером 38 винесли на сесію з позначкою “не рекомендовано виконкомом”.

     

    Нагадаємо: на вимогу громади депутати ініціювали звернення міського голови до Гасимова про непродовження договору оренди. Рішення виконкому має рекомендаційний характер.  

    13.05.2015

    Більше читайте у статті Долю міського озера вирішать суд та депутати

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!