У Франківську Сергій Шкабара й Наталя Ткачик розмовляли про поезію (ФОТО)

  • В Івано-Франківську відбувся вечір поезії Сергія Шкабари та Наталі Ткачик.

    Резиденція для молодих україномовних авторів «Станіславський феномен» уп’яте приймає гостей. Серед учасників – поет Сергій Шкабара. Народився на Хмельниччині. Закінчив Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського за фахом «Учитель української мови і літератури, англійської мови та зарубіжної літератури». Поет, автор літературно-критичних статей. Навесні 2015 вийшла перша збірка віршів – «Дихання риби». Лауреат літературної премії видавництва «Смолоскип» (2013, 2014), переможець конкурсу «Книжка від Зебри – 2015» (Харків), «СвітлоFOR» (Рівне, 2014), конкурсу молодіжної непопсової творчості «Перо в серці-2011» (Вінниця). Нині мешкає в Києві, працює в «Книгарні «Є».

    Наталя Ткачик народилася в Івано-Франківську. Поетеса, літературознавець, кандидат філологічних наук. Авторка поетичних збірок «Скалка в сонці» (2005 р.) та «Наскрізь» (2014 р.).

    Читання відбулися в рамках реалізації проекту резиденції “Станіславський феномен”. Це був другий захід із серії. Тиждень тому розмовляли про прозу луганська письменниця, учасниця резиденції Маргарита Сурженко та франківський автор Богдан Ославський.

    23.07.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!