В’язні Івано-Франківської УВП №12 приступили до Великодньої сповіді та Святого Причастя

  • У середу, 12 квітня, в’язничні душпастирі о. Арсен Панчак та о.Василь Сливоцький відвідали утриманців та засуджених до довічного ув’язнення в Івано-Франківській установі виконання покарань №12 та уділили Великодню Сповідь і Св. Причастя, повідомляє прес-служба УГКЦ.

    Сповідь, таїнство покаяння – згідно оновленої літургії цього таїнства – називають також таїнством примирення. Таким чином Церква хоче підкреслити ЄДНАННЯ – тобто відновлення зв’язку людини з Богом, яке відбувається під час цього таїнства; тому що в результаті покаяння ми повинні полюбити Бога і повністю йому довіритися (Павло VI).

    Для більшості з нас сповідь – приватна справа, і тому вона піддається різним небезпекам: звиканню, рутині, формалізму. Ми не можемо розглядати святу сповідь як одну з багатьох духовних вправ. Це таїнство, знак, даний через самого Христа, за допомогою якого Бог дійсно спілкується з людиною. Таїнство примирення – це дорога до Отця, визначена через самого Ісуса. Тому дорога ця вимагає від нас чутливого серця, сповненого віри.

    Нагадаємо, Страсна п’ятниця: В Івано-Франківську винесли плащаницю

  • d47495cc-1327-4445-b238-3b8 ef10032d-c0c9-4175-9c75-f6dcb00a5b1e f17c0ce1-7208-4a96-bd5d-272de3b60c76

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!