Прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно суботнього вибуху в Тлумачі

  • Тлумацьким відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вибуху при вході у приміщення поліклінічного відділення Тлумацької ЦРЛ.

    Встановлено, що в ніч на 26 березня 2016 року невстановлена особа шляхом відважування рами металопластикового вікна проникла у приміщення реєстратури поліклініки, де знаходились два банкомати, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області .

    прокуратура

    Відтак, за допомогою саморобного вибухового пристрою пошкодила банкомат та намагалась викрасти з нього грошові кошти. Не довівши свої наміри до кінця, оскільки спрацювала сигналізація, зловмисник з місця злочину зник.

    Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч.3 ст. 185 (Крадіжка), ч.4 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

    Наразі вилучено відеозаписи із відеокамер спостереження магазинів, які розташовані неподалік вчинення кримінального правопорушення.

    Проводиться ряд експертиз. З’ясовуються обставини вчинення кримінального правопорушення, встановлюються очевидці та особи, причетні до вчинення кримінального правопорушення.

    Нагадаємо, що у Долині стався вибух, у якому міг загинути воїн АТО (ФОТО/ВІДЕО).

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!