Оксана Савчук підсумувала роботу Івано-Франківської міської ради за чотири місяці

  • Сьогодні, 6 квітня, на прес-конференції секретар міської ради Оксана Савчук підсумувала роботу Івано-Франківської міської ради за чотири місяці.

    Так, першочергово розглядали питання про те, що робити громадянам з округів, які залишились без представника у міській раді.

    «Громадяни, які залишились без представників у раді, звертаються до мене. В Івано-Франківську на разі таких округів 11. Якщо людина не має представника, ми надаємо його», – стверджує Оксана Савчук. Коментує, що наразі тільки представники «Свободи» погодились представляти інтереси тих виборців, які не представлені депутатами у раді по своєму виборчому округу, тому секретар міської ради просить представників інших партій проводити прийоми громадян у тих виборчих округах, з яких немає представників.

    Оксана Савчук розповіла, що наразі основними інструментами депутатів є запит, звернення та робота в депутатських комісіях.

    “За чотири місяці сесії міської ради оголошено 15 депутатських запитів. Вони стосуються здебільшого транспортних і житлово-комунальних проблем. Зареєстровано більше ста депутатських звернень, більшість з яких направлені міському голові. Політзаяви та звернення до Уряду здебільшого стосуються оподаткування і питання політичних в’язнів.

    «Чи стане рада успішною чи мегауспішною скоро дізнаємось. В раді дуже багато нових депутатів. Робота в сесії плідна та весела. Минулого року станом на ківтень ми не мали таких результатів, які маємо цьогоріч», констатує Савчук.

  •  

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!