Апеляційний суд визнав екс-інженера ЄРЦ Василя Скиданчука винним

  • Сьогодні, 13 січня, апеляційний суд Івано-Франківської області продовжив розгляд апеляційної скарги Василя Скиданчука. Його звинувачували у корупційному правопорушенні – укладанні підрядних договорів з самим собою (ТзОВ “Галичина).

    Суд першої інстанції визнав його винним, але у зв’язку з численними відкладеннями судових засідань строк давності закінчився – і Скиданчук, разом з Віктором Синишиним, уникнув покарання. А тепер він подає апеляцію, бо вважає себе невинним.

    У своїх скаргах Скиданчук вказує, що рішення Івано-Франківського міського суду було незаконним, а правопорушення не було.

    Суддя зачитав матеріали справи, а потім одразу ж – постанову апеляційного суду по цій справі. Цією постановою рішення суду першої інстанції було визнано законним, апеляцію – відхилено у зв’язку з необгрунтованістю, а дії Скиданчука названо такими, що вчинені за наявного конфлікту інтересів. Суд визнав Василя Скиданчука винним у корупційному правопорушенні. Втім, через численні перенесення судового розгляду строк давності у цій справі вийшов – отже, Василь Скиданчук не понесе ніякого покарання.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!