У Білому домі збирають підписи на підтримку Олега Сенцова

  • У понеділок, у Фейсбук спільноті Save Oleg Sentsov було ініційовано флешмоб, щодо збору підписів під петицією Білого дому за звільнення Олега Сенцова.

    “Це ще один можливий інструмент тиску на Росію, що досі кидає за ґрати людей через їх громадянську позицію. Якщо ми наберемо 100 000 підписів – на цю петицію зобов’язані будуть звернути увагу представники федеральної влади США і ми станемо на крок ближче до звільнення наших співвітчизників”, – зазначають активісти.

    Ще вчора ввечері актор Sergii Proskurnia на своїй сторінці повідомляв, що зібрано трохи більше половини потрібних підписів, та  закликав людей до негайного реагування:

    “Люди добрі! Залишилось 4 (чотири! дні!!!) на збір підписів під петицією Білого дому за звільнення Олега Сенцова. Протягом 26 днів ми спромоглися на 50 тисяч (з гачком) підписів зі 100 тисяч. Мені соромно…Вимагаю тотального репостингу / перепостингу / розшерення. МИ ЛЮДИ!!! НЕГАЙНО!!!” – йдеться у дописі

    Наразі вже зареєстровано майже 75 тисяч  підписів, залишилося здавалося б не багато, але час спливає і потрібно ще зібрати понад 25 тисяч до 8 вересня 2018 року.

  • Долучитися до акції та підтримати українських політв’язнів можна за посиланням https://petitions.whitehouse.gov/petition/save-oleg-sentsov

    Нагадаємо: Слабкість, запаморочення, органи відмовляють один за одним: Сенцову гіршає

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!