Команда стрільців з Рогатина привезла бронзу з чемпіонату України

  • З 14 до 22 серпня у Вінниці проходив чемпіонат України серед молодших спортсменів з кульової стрільби. Команду Прикарпаття представляли вихованці Рогатинської спортивної школи.

    Команда юних стрільців (Софія Тичківська, Софія Дученко, Яна Костів) успішно виступила на змаганнях та виборола бронзові нагороди у вправі МП-5 (МК пістолет, 25 м), повідомляють у Рогатинській міськраді.

    Софія Дученко та Софія Тичківська боролися у фіналі за особисті нагороди та посіли відповідно четверте і сьоме місця в особистому заліку.

    Тренують юних спортсменок тренери Володимир Ворона та Мирослав Іванців.

    Команда юнаків (Михайло Дутка, Михайло Третяк, Денис Ковалик) у стрільбі по рухомій мішені в командному заліку стали бронзовими призерами цього чемпіонату у двох вправах – ГП-11а та ГП-12.

    Підготували спортсменів тренери Ярослав Коваль, Ігор Железняков та Іван Грушецький.

    Команда дівчат (Аліна Борис, Яна Воробець, Ангеліна Воробець) також стали бронзовими призерами в командному заліку в стрільбі по рухомій мішені у двох вправах – ГП-11а та ГП-12. Підготував спортсменів тренер Юрій Кізима.

    Пістолетна команда юнаків (Олег Могила, Денис Пришляк, Роман Комарницький) у вправі МП-5 (МК пістолет, 25 м) посіла четверте місце.

  • У вправі МП-8 (швидкісна стрільба з пістолета, 25 м) Роман та Дмитро Комарницькі боролися за призове місце в особистому заліку. Посіли відповідно п’яте та шосте місця.

    Підготували спортсменів тренери Володимир Ворона, Тарас Бичинський та Мирослав Іванців.

    26 серпня у м.Пльзень (Чехія) стартував чемпіонат Європи зі стрільби кульової. У цих змаганнях представлятиме Україну у складі збірної команди майстер спорту міжнародного класу Денис Мартиненко.

    До теми: Для збереження зв’язку з Україною учням за кордоном пропонують чотири форми навчання

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!