«Говерла» здобула вольову домашню перемогу над «Хортицею»

  • Переломивши хід гри на власну користь після великої перерви, івано-франківська «Говерла» обіграла запорізьку «Хортицю» з рахунком 79-65.

    Вигравши дебютну чверть із шестиочковою перевагою, «Говерла» занадто рано заспокоїлася, пропустивши разючий контрвипад від суперника, у складі якого потужний ігровий відрізок провів новачок Денис Іванов. За десять хвилин досвідчений форвард здобув 10 очок, забиваючи з усіх можливих дистанцій. Не менш потужно зіграв Олексій Адедіран, котрий до великої перерви ледь не оформив дабл-дабл (10 очок + 9 підбирань). Вигравши другий період, «Хортиця» повела 36-29.
    На старті другої половини розрив у рахунку на користь гостей сягнув максимальних чотирнадцяти очок, однак івано-франківці зібралися та здійснили потужний камбек, вирвавшись уперед (52-49).

    Четверту десятихвилинку господарі провели так само потужно. На початку періоду атаки своєї команди переважно завершував Віктор Люльдюрай, надалі ж співвітчизника підтримали Вільямс і Джеймс, котрі за підтримки українських партнерів розвинули успіх і принесли «ведмедям» другу перемогу в сезоні.

    Бігмен «Говерли» Віктор Люльдюрай оформив дабл-дабл (24 очка + 11 підбирань). Джейсон Джеймсзаписав на свій рахунок 13 очок,10 передач і 6 підбирань, Андрій Калашніков – 12 очок, Данте Вільямс – 11 очок, 9 підбирань і 7 передач.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!