Діти, які втекли з дому, не хочуть повертатися до батьків

  • Троє дітей, яких 15 листопада 2015 року  знайшли у читальному залі однієї з бібліотек Івано-Франківська, відмовляються повертатися додому.

    dity

    Богдан, Оксана і Володя  розповідають,  що часто вдома вони їли один раз на день. А деколи сиділи тільки на воді. Зі слів дітей, батьки часто піднімали на них руку. Хоча мати Ольга Рочняк, заявляє, що вона з чоловіком ніколи і пальцем не чіпали дітей. Причиною втечі жінка називає бідність. Що саме підштовхнуло дітей до такого вчинку, з’ясовували у програмі Стосується кожного.

    Користувачка “Фейсбук”, волонтер Людмила Лінник зазначає, що добре знає цих дітей.

    “Ці діти декілька років жили в Містечку милосердя св.Миколая в Крихівцях. Чудово їх знаю, бо тоді щонайменше двічі на тиждень там бувала. Сестри робили усе, аби втримати ту сім’ю. Залучали батьків до праці в містечку, аби вони нарешті змогли бачитися з дітьми. Потім настав момент, коли батьки трохи покращили життєві умови і таки забрали дітей до себе. Діти класні, однозначно, і дуже здібні і талановиті. Але і дуууууже складні, як і усі діти, що пройшли крізь таке. По батьках там теж не дуже все ок, але хто з нас ідеальні батьки? Як на мене – багато галасу з нічого. До добра це точно не приведе…”, – зазначила Людмила Лінник.

    Безымянный

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!