Світовий банк кредитуватиме Коломийський водоканал

  • Коломийський міський голова Ігор Слюзар повідомив, що Коломийський водоканал вже брав кредит у Світового банку. Повідомляє Дзеркало Коломиї.

    “Свого часу ми взяли кредит Світового банку 20 млн грн на «Водоканал», а зараз беремо 60 млн грн на облаштування центральної частини міста. Це, в основному, заміна водогонів, бо ремонтувати там уже нічого”, – наголосив очільник міста.

    Головний інженер КП “Коломияводоканал” Юрій Березовський повідомив, що договір про отримання другого траншу кредиту ще не підписаний.

    Про те, що КП “Коломияводоканал” збирається отримати другий транш кредиту Світового банку стало відомо влітку 2015 року. З цього приводу водоканалівці скликали громадські слухання, але, правда, саму  громаду на них не запросили. Як тоді інформували, за ці кошти мали б замінити 25 км водопровідних мереж, встановити систему доочистки води, аби позбутися забарвлення в паводковий період, та збудувати новий резервуар чистої води.

    Світовий банк дає пільговий кредит на п’ять років під неповний відсоток річних. Тіло кредиту доведеться повертати з 2019 року.

    Нагадаємо,

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!