Колишня мешканка Рогатина знялась у голлівудській кінострічці

  •  Минулого року у Голлівуді  відзняли новий  фільм «Losing my Religion» («Втрачаю свою віру»), який планують запустити  у прокат в серпні 2016-го. Стрічка базується на  реальних подіях та розповідає про життя підлітка, який шукає себе у цьому світі. Режисером та продюсером фільму – випускник Нью-Йоркської Академії Кіномистецтва Джекюс Абрахам (JQ), а  одну із ролей у ньому зіграла рогатинка Катрін Кашурт. Повідомляє Рогатинська земля.

     “Насправді, мій переїзд в іншу країну був прогнозований. На жаль, так повелося в Україні, що люди, які важко працюють, заробляють копійки, а молодь, закінчивши ВНЗ – залишається «на узбіччі», адже тієї зарплати, що пропонує наша держава, ледве стає звести кінці з кінцями. Професії, котрі, до прикладу, в США дозволяють мати річний оклад від 100 тисяч доларів, в Україні доволі серйозно знецінені – це лікарі, вчителі, психологи та інші. Розпочинати власну справу – надто ризиковано, і ціни «кусаються», а подекуди такі ж, як у США. Тому в один момент  перестала бачити перспективи свого подальшого розвитку у рідній країні, – розповідає Катерина. – Ще у дитинстві мріяла, щоб літо не закінчувалося, у  Лос-Анджелесі це стало реальністю. Наразі  саме це місто  відповідає  критеріям мого розуміння про якісне та повноцінне  життя,  оскільки тут безліч перспектив для молодих, амбітних людей”.

     А починалося все банально. “Пригадую,  сиділа у кав’ярні, коли до мене підійшов незнайомий молодий чоловік. Він представився  режисером-продюсером. Спочатку розмова не дуже в’язалась, бо до всього, що він говорив, ставилась досить скептично. У Лос-Анджелесі багато талановитих людей, але й не менше шарлатанів… Проте, згодом він таки зацікавив мене. Як виявилося, у той час готував до зйомок один із власних фільмів, отож підшукував акторів.  У мені він побачив ідеальну відповідність його персонажу, а саме  лідера групи підтримки. JQ не стримувало навіть те, що я насправді далека від кінематографа.

    ltlibvNDiI

     Через декілька днів режисер особисто відправив  електронною поштою контракт (аплікацію щодо умов співпраці) та сценарій з детальним описом персонажів і фільму. Так  розпочала знайомство із своїм персонажем.

     Головний герой  – підліток-бунтар, ніжна і вразлива людина, котра  знаходить сенс свого буття у створенні шкільної команди із боротьби. Це суперечить канонам його сімейної релігії,  та юнак долає безліч перешкод на шляху до успіху. Його сім’я доволі бідна, а у школі всі цькують, мовляв, він дивакуватий. Також герой, виріс без батька, тому у нього не має якісної моделі чоловіка. Створивши команду із боротьби, він намагається стати справжнім чоловіком та знайти свою сутність.

    NraFeKWnJM

    Моя роль другорядна. Я зіграла лідера групи підтримки та шкільну подругу сестри головного героя. (До речі, роль сестри зіграла відома у Лос-Анджелесі співачка та  акторка-початківець Кейсі Мелоун). Загалом, весь процес зйомок був незабутнім та поглинув мене з головою.

     Для багатьох людей здається, що кіно – це легко, втім насправді за кожним вдалим кадром масштабна робота”, – зізнається прикарпатка.

    Нагадаємо, Двох українських дівчат запрошують на зйомки польського кіно “Сашка”.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!