Прикарпатські поліцейські виявляють та вилучають незаконну зброю

  • При обшуку, проведеному у гаражному приміщенні жителя Тисмениччини, виявлено та вилучено пістолет ПМ 1990 року випуску, який був викрадений 19.02.2014 під час нападу на Галицький відділ міліції ГУМВС у Львівській області.

    Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголосили про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під ватрою, повідомляє ГУ НП в Івано-Франківські області.

    У франківця, учасника АТО, при обшуку поліцейські виявили пістолет італійського виробництва, який 32-річний чоловік, раніше судимий, незаконно зберігав за місцем проживання. Зброю вилучено і направлено на експертизу.

    День до цього при обшуку, проведеному в 67-річного жителя Калуша, на підставі ухвали суду в ході розслідування кримінального провадження, виявлено карабін марки «Маузер».

    За цими фактами розпочато та проводиться досудове розслідування передбачене ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), яке карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

  • До теми: У калушанина вилучили кілограм коноплі та вогнепальну зброю

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!