Вперше на суд у справі ПП «Санліт-Захід» з’явилися представники міської ради

  • Сьогодні, 18 січня, Івано-Франківський міський суд продовжив розгляд справи ПП «Санліт-Захід» проти мешканців вулиць Відкрита та Марійки Підгірянки.

    На судове засідання з’явилися сторони позивача та відповідача. Також вперше до суду з’явилися представники міської ради в особі юриста Андрія Устинського. Він зазначив, що міська рада погоджується надавати всі покази та відповіді у даній справі.

    Нагадаємо, на попередньому засіданні у грудні, суддя Мирослава Польська розпочала вивчення доказів матеріалів справи. Також долучила громадянина Марківа як представника третьої особи. Тоді він попросив суд ознайомитися із матеріалами справи і суд зробив перерву.

    12571257_1053656284696756_310690819_n

    Сьогодні суд слухає третіх осіб. Зі сторони відповідача Дячука до суду з’явився його представник. Так, головний відповідач Кобзан просить суд припинити справу допоки Львівський адмінсуд не завершить справу з правовласності гаража по вул. Марійки Підгірянки. Позивач проти клопотання про припинення справи. Суддя пішла у нарадчу кімнату.

    Згодом, суддя Польська зачитала ухвалу, в якій повідомила про відмову в задоволенні клопотання. Ухвала оскарженню не підлягає.

    Так, суд продовжив розгляд справи та повернувся до стадії пояснень відповідачів у справі.

    Зокрема представник Дячука у суді повідомив, що той не може фігурувати у справі як особа, яка здійснювала дії, що можна кваліфікувати як перешкоду, адже перебував за кордоном. А об’єкт нерухомого майна (гараж) на земельній ділянці, яка є предметом спору не є його власністю.
    Відтак, поясненя у справі надав представник міськради Устинський. Так, суддя зробила перерву у розгляді справи, щоб відповідачі змогли підготуватися та задати запитання представнику міськради та заслухує виступ третьої особи Марківа.

    Наступне судове засідання відбудеться 5 лютого о 9 .00 годині.

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!