Володимир Війтишин: “У безнадійних ситуаціях молитва чинить надзвичайні речі”

  • Митрополит Івано-Франківський УГКЦ закликав вірян ревно молитися за долю України.

    Ситуація, що склалася в Україні, не є байдужою жодній душі, яка любить свою рідну землю і свою рідну мову, сказав у зверненні до вірян з нагоди непростої суспільно-політичної ситуації у країні митрополит Володимир Війтишин.

  • Блаженніший Святослав дав нам дороговказ – мирним шляхом вирішувати будь-яку трудність чи непорозуміння. Мирний шлях аж ніяк не означає пасивність чи байдужість чи просто очікування чуда. Йдеться про глибоку християнську свідомість, що молитвою можна отримати від Бога великі благодаті. І навіть, коли ситуації видаються безнадійними, молитва чинить надзвичайні речі. Тому запрошення до участі у загальнонаціональній молитовній акції нашої Церкви повинне заторкнути серце кожного українця-християнина, який мирним способом прагне виявити своє бажання жити у вільній країні, ім’я якої Україна”, – зазначив владика Війтишин.

    Він закликав знайти час для молитви у храмі, у домівках, у місцях праці та навчання, щоби єднаючись з Господом ми змогли отримати від нього мир, спокій та благословення у нашій Батьківщині Україні.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!