У Франківську з’явилися псевдомайданівці? (фото)

  • Сьогодні, 10 січня, в центрі Івано-Франківська молоді люди, які представлялися представниками громадянської платформи «Майдан», збирали анкетні дані про перехожих. В обласному Штабі національного спротиву запевнили, що ці люди не мають ніякого відношення до  НГО «Майдан» в Івано-Франківській області.

    Один з “волонтерів” роздавав листівки сумнівного змісту та опитував людей просто біля Штабу національного спротиву по вул. Незалежності, 4. Представники Штабу спробували з ясувати, що за організацію він представляє і з якою метою збирає персональні дані про франківців.

    Хлопець, який представився Михайлом, нічого не пояснив. Сказав лише, що працює волонтером, гроші за свою роботу не отримує. Втім, зізнався, що деякі анкетні дані він видумав. Замовників опитування молодий чоловік не назвав. Відтак попросився вийти в туалет і зник. “Волонтер” залишив всі заповнені і незаповнені анкети та накидку, в якій працював. 

     

    Координатори Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області  наразі з’ясовують, хто стоїть за цими невідомими людьми і з якою метою вони проводять анкетування.

  •  

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!