Франківець Сергій Куцан намагався вчинити самогубство, бо Україна в небезпеці

  • Міліція спростувала інформацію про те, що Сергія Куцана підрізали так звані тітушки, коли той повертався додому з нічної варти біля ОДА. Перший заступник начальника УМВС в області Олександр Вакуленко підтвердив, що Сергій Куцан сьогодні потрапив до міської лікарні з ножовими пораненнями тулуба та шиї. Правоохоронці розглядають версію про самогубство.

    “В обід він перебував у себе в кімнаті. Вдома також був його дідусь. Коли дідусь зайшов до нього і запитав, чи не хоче він чаю, помітив, що Сергій стоїть один в кімнаті, але на його тілі кров. Сергій впав на коліна і почав кричати, що це кінець світу для України, більше життя не буде і нам всім треба молитися, бо нічого доброго нас не чекає”.

    Далі, зі слів правоохоронця, хлопець вибіг на вулицю, почав скидати з себе одяг, продовжуючи кричати про кінець світу. Сергія допомогли зловити сусіди та близькі, яких викликали на допомогу. “Думаю, що це було самогубство, — каже Андрій Куцан, рідний брат потерпілого. — В хаті не виявили слідів проникнення, крім того, там знаходився дідусь. Він був дуже втомлений і виснажений, бо вже три ночі поспіль проводив біля ОДА. Дуже переживав за все, що зараз відбувається в Україні. Сергій дуже вразливий”. Брат підкреслив, що Сергій Куцан не належав до жодної партії чи організації і не був активістом самооборони Майдану. Андрій Куцан також наголосив, що брата не могли поранити дорогою з Майдану, адже вони поїхали звідти разом о 6.30 ранку, а трагедія сталася о першій дня.

    На користь версії про самогубство свідчить той факт, що в кімнаті Сергія правоохоронці знайшли два закривавлених кухонних ножі. “На футболці та светрі хлопця не виявили слідів ножових ушкоджень, отже одяг припідняли або задерли”.

  • Хлопця прооперували. Він знаходиться у міській клінічній лікарні на вул. Мазепи. За словами Олександра Вакуленка, його стан стабільно задовільний. Невдовзі Сергій Куцан має пройти слідчу психіатричну експертизу. За даним фактом відкрите досудове провадження за статетю “Замах на навмисне вбивство”.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!