Рада підприємців міськвиконкому не підтримала представників ринків

  • Заступник голови Ради підприємців при виконавчому комітеті Івано-Франківської міськради Ігор Метлюх склав свої повноваження, звинувативши Раду у підтримці корупції і рекету на ринках.

    На одному з віче в обласному центрі представники ГО «Комітету  підприємців міста Івано-Франківська» запропонували рішенням сесії запровадити мораторій на продовження договорів оренди на земельні ділянки, на яких розташовані ринки міста.

    «Крім того, ми пропонували створити комунальне підприємство, яке в залежності від того,  коли будуть припинятися ці договоре оренди, братиме ринки в управління», – пояснює голова громадської організації  Ігор  Метлюх. Підприємці скерували звернення меру та секретарю міської ради.

    У понеділок, 10 лютого, Метлюх виніс звернення на розгляд Ради підприємців при виконавчому комітеті міської ради. «Мені доручили представники ринків озвучити це звернення, щоб його підтримала рада підприємців і рекомендувала міськраді прийняти рішення. В результаті на раді підприємців за це питання проголосувало можливо чотири людини. Якщо ця рада підприємців не визнає ті речі, які приймаються на народному віче і не підтримує інтереси дрібного бізнесу, то я не хочу бути в цій раді підприємців», – зазначив Ігор Метлюх. Після засідання підприємець склав повноваження заступника голови Ради

  • «Корупція і рекет на цих ринках процвітають. Якщо рада підприємців не підтримала звернення, то значить сама виступає за таке свавілля. Я не підтримую корупцію, тому не можу бути в цьому консультативно-дорадчому органі», – підсумував підприємець.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!