Екс-нардеп від Партії регіонів Личук скаржиться на погрози збоку “свободівців”

  • Екс-нардепові від Партії регіонів Володимирові Личуку і його родині погрожують розправою, якщо він не відмовиться від свого бізнесу. Про це Личук повідомив LB.ua.

    “Погрожують уже два місяці – вбити мене, вирізати мою сім’ю, якщо не відмовлюся від сімейного бізнесу. Сьогодні мені заявили, що я повинен відмовитися від бізнесу до 17:00 24 лютого, інакше обіцянку буде виконано”, – зазначив екс-нардеп.

    За його словами, йдеться про бізнес (готельно-ресторанний комплекс на березі річки в Калуському районі), який зареєстровано на дружину Личука та двох його друзів.

    “Гектар землі, на якій ми це побудували, викуплений законно, за комерційною ціною”, – запевняє екс-нардеп.

    Личук звинувачує в погрозах місцевого “свободівця” Сергія Адамовича.

    “Проти мене вже було проведено дві акції протесту Автомайдану. Останній наліт був сьогодні. Організатор – Сергій Адамович, “свободівець”, який працює в Прикарпатському університеті. Це тому, що я – “регіонал” і маю свою позицію. Вони вимагають повернути землю, нібито таке рішення ухвалила Калуська райрада”, – зазначив “регіонал”. Личук запевняє, що вимоги щодо нього незаконні і має намір звертатися із заявами до ГПУ і в інші правоохоронні органи.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!