11 березня представлять візуальний стиль Івано-Франківська

  • Компанія  “Aimbulance” завершила підготовку усіх елементів візуального стилю Івано-Франківська. Презентація відбудеться 11 березня о 16.00 у конференц-залі готелю “Станиславів” (вул. Чорновола, 5, 5-ий поверх). Вхід вільний для усіх бажаючих.

    “Я бачив попередні розробки, мені дуже сподобалось”, – зауважив Юрко Филюк, співвласник компанії “23 ресторани”, який виступив ініціатором створення візуального стилю для Івано-Франківська.

    Нагадаємо, візуальний стиль – це система візуальних знаків та правил, яка створює унікальний образ міста. Міста сьогодні переживають нову епоху візуальної ідентифікації і поряд зі старовинними гербами починають з’являтись так звані «туристичні логотипи». Перед стилем міста стоїть завдання не лише ідентифікації, але й привабливості та зрозумілості для відвідувачів.

    З ініціативою розробки візуального стилю Івано-Франківська у жовтні минулого року виступили активні франківчани, яких об’єднало бажання жити у європейському місті. Кошти на розробку візуального стилю зібрали гуртом.

    Команда Aimbulance виготовила банери, футболки та значки з візуальним брендом Івано-Франківська. Під час відео-презентації директор компанії Роман Гавриш представить розроблений логотип міста (планувалося для назв Івано-Франківськ та Станиславів), фірмовий шрифт, систему вуличної навігації (навігаційні стенди та вказівники), дизайн вуличних аншлагів, навігаційні піктограми для різних частин міста, вивіски для комерційних будівель та правила розміщення інформаційно-рекламних конструкцій.

    Читайте також:
    Франківську подарують стиль

    Стильна дискусія: Франківськ шукає лого

     

     

     

     

     

     

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!