Активісту Майдана Хіміку спалили машину (Фото)

  • 29 травня в Івано-Франківську по вулиці Миру, 90 відомому активісту франківського Майдану Михайлу Бойчуку (добре знаний як Хімік) спалили машину.

    Слід сказати, що це вже не перший випадок. Недавно авто намагалися спалити депутату облради Віктору Немішу.

    За словами Хіміка, сьогодні близько четвертої години ранку, в нього спрацював домофон. По ньому сусідка сказала, що горить його машина. “Коли я спустився, – каже він, то вже працювали пожежники. Машина вигоріла повністю. Ремонту фаактично не підгядає”.

    Підпал активіст пов’язує зі своєю активною діяльністю. “Я думаю що підпал пов’язаний з тим, що починається контр-революція, – продовжує Хімік. – Ті люди, які заховалися в момент революції зараз починають роботи те, що хочуть”.

    Суму збитків сам Михайло Бойчук оцінює в шість тисяч доларів (це орієнтована вартість пошкодженого автомобіля). І додає, що спалений автомобіль не є його власністю, а належить товаришу.

    На думку Хіміка охочих спалити йому автомобіль є немало, адже він багато кому “притиснув хвоста”. Проте він  обіцяє, що свою діяльність не припинить, а якщо його хочуть залякати, то він на правильному шляху.

    Хімік звернувся із заявою в міліцію, і запевняє, що спільно з працівниками правохоронних органів буде шукати того, хто чинить підпали.


    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!