Пам’ять Євгена Коновальця вшанували у Івано-Франківську

  • Сьогодні, 15 червня, громадські організації міста “Патріот України”, Конгрес Українських націоналістів та представники музею визвольних змагань ім. С. Бандери провели акцію, присвячену Євгену Коновальцю. Спочатку до пам’ятника провіднику ОУН поклали вінки, а потім на Вічевому майдані розмістили тематичну виставку.
    “Сьогодні ми проводимо вуличну виставку, присвячену 123-тій річниці від дня народження Коновальця. Її мета: привернення уваги сучаних політиків та громадськості до постаті провідника ОУН, оскільки він у свій час був освіченим та грамотним військово-політичним діячем, і ми хотіли б, щоб сучасні керманичі у своїй діяльності рівнялися на нього,” – розповів один з організаторів заходу Сергій Сивачук.
    Франківці отримували інформаційні листівки з короткою біографією та цитатами провідника ОУН. Загалом громадськість відгукнулась позитивно: “Про виставку я дізналася від своїх друзів. Вважаю, що саме у вигляді вуличної виставки інформація сприймається найкраще, тобто ми маємо перед собою не просто “сухий” текст, а й ілюстрації та фотоматеріали, потрібні і важливі факти. Такий формат привертає увагу людей”,- розповіла мешканка міста Н. Шкромида.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!