Івано-Франківські підприємці самоорганізувались, щоб допомогти військовим

  • Підприємці міста створили проект допомоги військовим «Свій за свого». Вони збиратимуть кошти для потреб військових у закладах харчування. Зібрану ж допомогу обіцяють передавати військовим у руки.
    Кожен заклад харчування може долучитись до акції. Принцип полягає в тому, щоб частину денного заробітку віддати на допомогу армії. В понеділок ресторан «Кабукі» перерахував 25% денного заробітку на допомогу армії, сьогодні до акції долучається ресторан «Рондель».
    Організатори розповідають, що є заклади, які не готові віддавати частину від денного прибутку але вони залюбки встановлюють скриньку для збору коштів.
    Одна з організаторів акції Леся Воробканич розповідає: «Як би це не звучало, але хто не хоче жертвувати малим, буде жертвувати своїми дітьми. Ми маємо зрозуміти, чим ця загроза може обернутися. Мені байдуже, про що дбає влада, мені важливо, щоб люди вижили».
    Оранізатори наголошують, що долучитись до акції можуть не тільки підприємці, а й жителі міста. Зробити це доволі просто. Можна пообідати чи повечеряти в закладі,який допомагає військовим, а можна надсилати кошти на рахунок проекту. Телефон гарячої лінії 068 631 95 92 та 066 529 03 21.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!