Футбол. Новини зі стану прикарпатських клубів + результати контрольних матчів

  • Враховуючи перерву в обласних футбольних змаганнях провідні команди краю проводять останні приготування та контрольні поєдинки.

     

    Коломийські «КАРПАТИ» провели спаринг з новачком другої обласної ліги – командою «Каменяр» (с. Серафинці, Городенківського району). Гра пройшла за тотальної переваги коломиян, у складі яких двічі відзначився форвард, який перебуває на перегляді. По одному забитому м’ячу на свій рахунок записали Олійник, Рябий та Гаврилюк. У підсумку – 5:1 на корить «Карпат». До слова коломияни зазнали досить відчутних змін у складі. В другому колі в команді не буде одразу п’ятьох футболістів: Веприка, Веретка, Кавінського, Огаля та Федорюка, повідомляє sport.if.ua.

     

    Своєю чергою ФК «ПЕРЕГІНСЬКЕ» та «КРОНО-КАРПАТИ» заповнюють паузу тренуваннями, а також контрольними іграми. Зокрема брошнівчани провели матч проти ФК «Тернопіль» – 2:0, а днями зіграли у нічию зі стрийською «Скалою» (0:0), яка готується до чемпіонату України. Найближчими днями «Кроно-Карпати» проведуть ще два спаринги. Зокрема, 29 липня у Брошневі лідер обласної першості зустрінеться з ФК «Миколаїв».

     

  • Натомість ФК «Перегінське» у товариському матчі переграли болехівські «Карпати» – 3:1. Голами у складі переможців відзначилися Локатир, Ковальчук та Данищук. Натомість новачків у команді двоє. Це Веприк О. та Веретко. В серпні команді не допоможе Вірстюк Роман, який на даний час відсутній в команді. Також команду залишив Кулик Михайло перейшовши до «Лімниці», інформує rrff.at.ua.

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!