Івано-Франківський боєць батальйону «Азов» отримав з Іспанії коліматорний приціл (Фото)

  • Як раніше повідомляв “Галицький кореспондент”, 24-річний житель Івано-Франківська на прізвисько Тол воює в добровольчому батальйоні «Азов». Хлопець з першого дня перебуває в батальйоні і бере участь в АТО.

    Довший час наш земляк був погано забезпечений необхідним для бойових дій спорядженням. Толу були необхідні тактичні рукавиці, взуття, ніж і дороговартісний коліматорний приціл. Допомогли франківцю земляки з іспанського міста Малага. Небайдужі люди зібрали необхідну суму, за яку Тол зміг придбати собі спорядження.

    Боєць попросив від свого імені та імені всього батальйону «Азов» подякувати небайдужим людям, які щодня допомагають батальйону і допомогли особисто йому купити необхідне обмундирування.

    У телефонній розмові з журналістом “Галицького кореспондента” Тол розповів, що він не єдиний боєць з Прикарпаття. Нещодавно у батальйон прибули новобранці (серед них і прикарпатці), яким також потрібна допомога з обмундируванням.

    Допомогу батальйону «Азов» можна залишати в пункті збору, що знаходиться в м. Івано-Франківськ на вул. Січових Стрільців, 34. Також кошти можна надсилати на єдиний рахунок для допомоги батальйону і підтримки бійців: Сінькова Ганна Олегівна – 4149 4377 1592 3312.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!