У Івано-Франківську звучали хіти та балади легендарної “Metallica” (ФОТО, ВІДЕО)

  • Ось вже більше 30 років “Metallica” утримує звання однієї з кращих хеві-метал груп у світі, продовжуючи свою активну музичну та концертну діяльність. Днями у Івано-Франківську звучали хіти та балади легендарного колективу.

     

    В одному з франківських пабів відбувся перший офіційний триб’ют “Metallica” в України за участю київського гурту Scream Inc”.

     

    Цей колектив має статус офіційного триб’ют-бенду “Metallica” з правом виконання, а також використання пісень світового гранда. Починаючи з 2008 року Scream Inc” провели більше 300 концертів в Україні, Росії та Білорусі, а також брала участь у багатьох фестивалях, таких як “GLOBAL Battle of The Bands”, “Про Рок” і “Monsters of Rock”.

     

    Здебільшого колектив проводить гастрольні тури сольно і користується популярністю у публіки різного віку. Аналогічного триб’ют-банду “Metallica” з офіційним статусом на території країн СНД не існує.

     

  •  

    Відтак у Івано-Франківську прозвучали як легендарні балади “Metallica”, такі як Nothing else mattes”, “Unforgiven”, “Fade to black”, так і “забойні” хіти “Master of puppets”, “Seek & destroy”, “Enter Sandman”, “Creeping Death” та інші. Загалом музиканти потішили місцевих любителів важкої музики виконанням 18-ти пісень “Metallica”, які прозвучали на дуже якісному рівні, як технічно, так і вокально.

     

    Як розповів “Галицькому кореспонденту фронтмен гурту “Scream Inc” Максим Розкрут в даний час команда проводить літній тур по Україні, відтак окрім Івано-Франківська хіти легендарної “Metallica” вже прозвучали у Тернополі, Хмельницькому, Львові та Чернівцях. На черзі – ще з десяток міст, а фінальний концерт туру заплановано на 6 вересня у Києві. 

     


    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!