Подання прокуратури про порушення «Сервіс-авто» почекає на мера (ВІДЕО)

  • Міська прокуратура подала обґрунтоване подання на 18 аркушів міському голові Вікторові Анушкевичусу, у якому постановила, що всі 27 паркувальних майданчиків ТЦ «Сервіс-авто» не відповідають правилам дорожнього руху. Про це сьогодні, 21 серпня сказала перший заступник прокурора міста Івано-Франківськ Ірина Кривонос.

    Найбільшим порушенням, за словами пані Кривонос, є відсутність паркоматів.

    Це здивувало багатьох депутатів. Зокрема Михайло Сеньків поцікавився: чому міська прокуратура тільки тепер (більше двох років підприємство працює без паркоматів) це помітила? Прокурор відповіла, що недавно вони провели детальну перевірку роботи підприємства і тому зараз винесли такий вердикт.

    Оскільки подання адресоване міському голові Віктору Анушкевичусу і в ньому йдеться про те, що мер повинен усунути порушення, то депутати вирішили, що воно їх не стосується. Мер наразі у відпустці, тож подання ще певний час має почекати на нього.

    Далі на засіданні вималювалося роздвоєння депутатського корпусу. Так звані опозиціонери до фракції «Свобода» (здебільшого представники фракції «За зміни») просто припинили підтримувати будь-які проекти рішень. Разом зі «Свободою» голосували тільки два “нашоукраїнці” і одна представниця «УДАРу». Голосів не вистачало. Головуючий оголосив перерву на годину, але після перерви депутатам зібратися не вдалося.

     

    До теми: Міська рада не хоче фінансового оздоровлення «Сервіс-авто» (ВІДЕО)

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!