Не купувати на перше вересня квіти, а перерахувати гроші пораненим під час АТО

  • Не купувати на перше вересня квіти, а перерахувати ці гроші на особовий рахунок бійцям, пораненим під час АТО. Із акою ініціатовою до освітян та батьків Івано-Франківська звернувся голова Ради батьківського самоврядування міста Петро Хмельовський.

    «В Івано-Франківську є 80 закладів освіти, і якщо б 20 відсотків батьків замість того, аби купляти квіти, перерахували 20-50 гривень на рахунок поранених під час АТО, ми б фінансово допомогли тим, хто цього потребує. Ми не лише допоможемо пораненим прикарпатцям, ми навчимо дітей долучатися до доброчинності», – розповідає Петро Хмельовський.

    Із відповідним зверненням голова батьківського самоврядування та журналісти «Галицького кореспондента»  звернулися в міське управління освіти.

  • «Ми закликаємо всіх батьків долучитися до нашої акції «Збережи квіти – врятуй життя бійця». Ми роздрукуємо  особові рахунки важко хворих учасників АТО. Такі ж рахунки на перше вересня члени Ради батьківського самоврядування роздадуть у всіх школах Івано-Франківська. Хочемо, аби перший урок для наших школярів став уроком миру та добродійності», –  з відповідними словами звертається голова Ради батьківського самоврядування Петро Хмельовський.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!