15 військовслужбовців 5-го батальйону «Прикарпаття» повернулися додому (ФОТО, ВІДЕО)

  • Сьогодні, 31 серпня, вночі на відпочинок повернулися решта 15 армійців 5-го батальойну територіальної оборони «Прикарпаття». Із собою вони привезли зброю – як свою, так і трофейну.

    Під обласним військкоматом їхні родичі почали збиратися ще о 19 годині, о 20 годині в місто заїхала одна легкова машина та дві спецвантажівки. Хлопці здали зброю і через 40 хвилин вийшли до родичів.

    «Не їхали зі всіма, бо чекали дозволу зі штабу. Основна причина в тому, що там, на передовій, залишилися хлопці, які, фактично, без прикриття. Запитання: як би ви ставилися до тих, хто не прикрив вам спину? Тож ми залишилися до кінця», – так пояснює своє рішення дочекатися приказу військовий Мирослав Горошко. Після відпочинку він повернеться на територію АТО, але, за його словами, у складі іншого батальйону. Служити в 5-ий батальйон він не повернеться.

    «Останніх із могікан» прикарпатських військових 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття» чекали зо два десятки родичів, вони надули синьо-жовті кульки, підготували плакати та привезли “національний” торт.

     

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!